Vitehall 2012

Vitehall 2012 – Nu är vi här.

Igår kväll började vi att rulla in. Christer och Marianne med Wilma kom först, så klart. Elsie med Alfred och Olle i bilen kom näst. Sedan jag själv som liftat med Birgitta, Klara, Amanda och Maja. sedan var det Stefan, Mia och Josefine. Då trodde vi att det var slut för kvällen men då kom Sture, Susanne och Robert.

Under dagen idag har Eva, Malin, Julia och Agnes tagit sig hit. Anneli med släpkärra och bihang, Maud samt Tommy. Jag glömde väl inte Jonathan Holmström. Jonathan förtjänar en egen rad då han allt mer nästlar sig in och kanske snart ingår i alla runt Elise han också.

Vad har dagen så här lång erbjudit?

Årets godaste gröt och kanske den viktigaste traditionen. Diskussioner om mobilers vara eller icke vara (vilket resulterar att Wordfeud snart kan räknas till svartspel), flera har sprungit ännu fler har bastat. Några dårar badat i Tidan (måste varit väldigt skönt). Böcker läses och det vilas. Gais har spelat vilket gjorde  det trångt runt Roberts data. Pajen tog slut och då kom Dennis med sin bil. Någon sa något om tårta men då sov jag. zzz. För att veta om någon läser detta, utlyser jag en tävling – den som först nämner att han eller hon har läst detta, vinner. / Anita   – Vinnare blev Annelie (men jag anar att Henrik var före men inget sa.

Helgen fortlöpte i vanlig ordning med spel, lek och lagom mycket tjafs. Tjafsigast var jag då jag fick ett “bryt” när vi skulle städa på söndagen. Men nu är jag lugn igen och nästa år börjar vi om igen. Tack alla för en mycket trevlig helg, kanske en av de bästa i Vitehalls historia. / Anita               TILLBAKA

image

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.