Skräckfyllt uppvaknande eller omtänksamma djur?

hämta (1)  Härom morgonen vaknade jag av att Signe, som sover jämte mig i   sängen, attackerade August när han kom lufsande för att se om    jag var vaken. Jag blev naturligtvis irriterad och putte bryskt ner    Signe från sängen varpå jag vände mig om för att sova vidare en    stund till. Jag kände då något kallt och blött mot magen och  tittade hastigt under täcket. En död mus!

Måste skynda hem och visa "mamma"!!!

Måste skynda hem och visa “mamma”!!!

Tänk vad  omtänksamma djur kan vara! Eftersom vi sover med vidöppet  fönster går vår katt Mona in och ut som hon vill. Hon har antagligen varit ute och jagat möss på natten och solidarisk som hon är tar hon hem bytet till familjen. Signe har då, på samma omtänksamma sätt, tagit hand om den och lagt den i min säng så att vi kan dela på bytet när vi vaknar. Jag vet inte riktigt om jag uppskattar den typen av omtänksamhet men jag vaknade i alla fall snabbt den morgonen./ Eva

3 svar på Skräckfyllt uppvaknande eller omtänksamma djur?

  1. Pingback: Skräckfyllt uppvaknande eller omtänksamma djur | Alla runt Elsie

  2. Jossan skriver:

    haha va mysigt!!!

  3. Birgitta skriver:

    Frukost på sängen, alltså! ! Vilken tur att du har då omtänksamma husdjur/ Birgitta & Klara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.