Tina Jacobsson med familj

20130728-220033.jpgTina Jacobsson, 9 maj 1972

Föddes nittonhundra-sjuttio-två och gillade att dansa på tå. Växte upp i Skövde med sin mor men på helgerna hon till sin far for. Det hon gillade allra bäst det var sin egna häst. Tonåren hon igenom rusa for sedan i väg till USA. Där ville hon ha flera festblåsor så Kristina började med rosor. Sålde vit , gul och röd för att få ihop till sitt levebröd. Nu förtiden är det bara mat och hygien som ger lönegren. Kristina har dock hunnit träffa en man, Peter heter han.

Peter Hellqvist, 11 april 1975bild 2

Bodde mitt i stora stan när han fick ett span. Kvinnan i hans liv kom emot med stora kliv. Killen som växte upp med videobandet längtar nu till det egna trädgårdslandet. På Chalmers lär han ut och hemma matar son med glasstrut. Öl i långa rader, det är vad som gör Peter riktigt glader, för han ser det som sport att kunna om var sort. När turister kom till Smögen i stor rusch lärde Peter dem att komma rätt i seglingens kurs.

 
 

Julius, 28 november 2009

Julius som är skapad av Tina och Peter måste passas varje kvadratmeter. Han är en riktigt bild 1liten lintott som alltid hittar på nåt. Gillar att på allt smaka och slicka och gärna kaffe dricka.

bild 3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.