Mia med familj

miiiaMia Elek,  12 mars 1959
Mia – äldst av syskonen och alltid tagit ansvar. Hon är oftast glad, alltid positiv. Det är lätt att tro att hon har fler timmar på sitt dygn än vad vi andra har för hon hinner med allt, jobba, baka, laga fantastisk mat, hålla ordning på hus och trädgård, plocka svamp, gå på teater, läsa tidningen samt två böcker om dagen, umgås och där i mellan går hon ut med hundarna. Sa jag att hon tränar också “sprang en mil eller något”. Till hennes intressen hör att umgås medbarnbarnen Elvira och Harry men när det är gjort så vandrar hon i fjällen, solar och badar samt reser. På tal om resor så har Italien blivit som ett andra hem och därför ägnas kvällarna i Mara åt att lära sig språket.

519Stefan Elek, 30 nov 1958

en familjekär och dansant kille som kör sin hustru på sin motorcykeln. Duktig på att snickra och har därför byggt en simhall till familjen (se bild nedan). Han bygger även muskler för att hålla sig i form. Största intresserna är Elvira och Harry men också åka till fjällen för att vandra eller åka skidor samt alla andra resor runt om i Sverige och övriga världen.

 
 
 

Josefine Elek, 25 december -86. Har numera en egen sida KLICKA HÄR

 Frida Elek, 19 juni -89

Frida – Tar hand om familjens hundar och håller reda på det mesta som händer i friidasläkten. Hon arbetar i butik Knappen där hon står för det sociala. För social är just vad hon är. Hänger gärna med på det mesta inte minst när syrran skall partaja. En annan hon gärna hänger på är morbror Kjell. Till de stora intresserna hör småbarn, mat & bak (=äta), Facebook och att bada men det allra största intresset är killar. Annars rätt hemkär och lägger sig oftast först av alla.

 

Jimmie Elek, 6 okt 1991 – se länk

jimmie

 

 

 

Oj, nu blev det fel bad. Måste vara så att familjen “glömt att bifoga” rätt bild. Men okej´här bjuds  på en bild på paret som varit gifta sedan,,,, ja´så länge vi alla kan minnas – Grattis

Oj, nu blev det fel bad. Familjen har visst "glömt" att bifoga bild på nya poolen... Men okej, vi bjuder på en bild på paret som varit gifta sedan,,, så länge vi minnas.miastefan

P1000807

P1000806

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.