Anita med familj

Anita Tingström,  7 feb -66 2012-06-17 00.53.51

Barndomshemmet vid Skanstorget mitt i Göteborg blev ingen lång vistelse för Anita som snart hastade vidare till Hisingen, Lindome, Salvebo, Anneberg och Kungsbacka. Men nu är cirkeln sluten då hon är tillbaka i Göteborgs centrum med både bostad och arbete. Med detta skiljer hon sig från sin Mamma och sina syskon vilka är fast förankrade i den lantliga idyllen utmed Älvsåkersvägen. Socialt arbete och pedagogik verkar vara temat för denna familj-dock bara på den kvinnliga sidan.

Fast lite landet har det ändå blivit för Anita då hon sommartid finns i sin kolonistuga på Hisingen där hon med stor energi påtar bland blommor och buskar. När stugan är säsongstängd beger sig Anita och Dennis ut på resor bland storstäder i olika världsdelar och på safari bland afrikanska vilddjur. På lediga stunder (läs nätter) ägnar hon sig åt att snickra på släktens hemsida.

Anita är i bland anlitad som städtant av andra och då kan hon t.ex. dyka ner i kökslådorna och plocka fram nio vispar och ställa den retoriska frågan: Behöver du verkligen alla dessa vispar? Varpå hon kastar sju vispar innan någon hinner protesterar.

Dennis Karlsson, 23 juli -55 20130513-204856.jpg

Dennis arbetar även han med socialpedagogiskt arbete och ser till att alla samhällets invånare får en meningsfull tillvaro. På lediga stunder, när han inte tittar till barnbarnen, springer han runt i motionsspåren dit han allt som oftast kan få med Anita. En och annan fotbollsmatch blir det också och eftersom han är blåvitare är det naturligtvis kvalitetsfotboll som gäller.

Han har även en stor talang att hitta lämpligt boende, nämligen på klassisk industrimark vid Stampen. Denna mark har plats i varje Göteborgares hjärta då Pripps bryggeri hade sin verksamhet här under många år. Marken måste ha varit indränkt av öl. En annan bidragande orsak är att det knappast går att hitta ett boende så nära Ullevi där Änglarna har sin hemmaarena. Att få in en blå-vit supporter i släkten kan inte nog uppskattas i ett annars av hävd dominerat Gais sällskap. 

                                                                                          20130606-154908.jpg

Jonathan Koljef, 29 juni -90

Har sin egen sida –   KLICKA HÄR

Jessica Koljef, 15 juni 1992

Har sin egen sida –   KLICKA HÄR

Jacob Koljef, 15 aug -94

Har sin egen sida – KLICKA HÄR

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.