Kjell och hans familj

kjellKjell Andersson, 3 aug 1967

Kjell som varit enda pojk bland alla syskon måste bevisa att han är man på alla sätt – traktor, skog och jakt är bara några sätt. Han har alltid varit snäll även om han gillat bus. Hans mamma är idag både glad och tacksam att han blivit stor. Han har alltid huset fullt av folk och är kanske den mest sociala av alla

Gillar fest och dans

Gillar fest och dans

syskonen som dock även de är sociala. Till hans intressen hör GAIS men även fotboll, handboll och att rabbla kalendrar. Det senare började redan tidigt i livet då Kjell ständigt som barn övade sig på att lära sig alla frågor utantill i olika spel.

 

Annelie Hedberg, 19 juli 1965 anneli

Annelie, en glad och positiv tjej som har full sjå att hålla reda på alla sina pojkar. Inte konstigt att hon älskar attt gå till jobbet då det är rena vilohemmet mot att sköta hem och barn. Hon fyller år den 19 juli varje år. Syns det att det är varje år…..inte då! Hon gillar ett glas vin eller två och dansa natten lång. Läsa böcker är en passion och att åka iväg med husvagnen.

 
erik
 Erik Hedberg, 11 dec 1994

Erik är en go och snäll kille som har nära till skratt. Gillar GAIS, bada bastu, datorn och att vara ute med kompisar mycket och länge.. Numera färdig mark- och anläggningsarbetare. Har en egen liten fin katt som är hans skatt.

 

anton

Anton Hedberg, 15 sep 1996

Anton är tonåring med stort T. Har tjej och jägarexamen. Gillar GAIS och att jaga. Hittar honom ofta framför datorn. Känns igen på sitt goa leende och sin keps (kepsen vanligare)

 Olle Hedberg, 12 jan 1999

Olle är en snäll och sprallig GAISare i sina bästa år, som spelar fotboll och handboll. Sin lediga tid ollespenderar han framför datorn eller också bygger han fantastiska skapelser med lego, lyssnar även på ljudböcker i massor.

Här är alla Annelis pojkar

Här är alla Annelis pojkar

Hela familjen är samlad

Hela familjen är samlad