Eva med familj

20130513-205425.jpgEva Tingström, 28 nov 1961
Eva var ett litet blygt osäkert barn som idag har utvecklats till något helt annat. Idag är Eva är en person som är duktig både i praktik och teori. Hon är verbal men kan även lyssna har ett stort tålamod, är rättvis och konsekvent mot både barn och djur. Eva är en tidsoptimist. Man kan lita på Eva och med fullt förtroende överlämna sådant som är mycket kärt till henne. Till hennes intresse hör djur av olika sort men i Evas ögon aldrig omöjliga att lära både det ena och andra.
 Martin Larsson, 22 sep 1965
Problemlösande grubblande man med många anekdoter. Är du intresserad av Smålandsstaket så kontakta Martin som driver sitt eget företag.  Martin gillar även stora maskiner och crossar vilket har gett honom lite metall i benet. Tystanden i skog och mark lockar också den jägare.
 
Malin Tingström, 28 juli 1991
Har numera sin egen sida – se länk  MALIN
 
Julia Tingström, 19 mars 1993

Julia och Doris

Julia och Doris

“Julia är en livlig person som på scen tycker om att roa andra med bravur. På fritiden söker hon ensamheten med djur och natur. Kreativitet är honnörsord när Julis sätter fart med hammaren eller kameran. Till livets glädjeämne hör hunden Assar som fått en alldeles speciell plats i Julias hjärta men så charmar också Assar alla som kommer i hans väg. Missa inte hennes fantastiska hemsida med jättefina bilder, se länk     JULIAS HEMSIDA
 
 hemsida assar
 
Alfred med Signe

Alfred med Signe

Alfred Tingström, 9 juli 1995

“Det spelar ingen roll vad man sätter i hans händer, för Alfred blir en vinnare antingen det handlar om uppfinningar eller turen att få komma ut på resor.  Alfred funderar på vad han vill vilket inte innebär att sysslolös, tvärtom har han många strängar på sin lyra och hinner med mer än de flesta av oss. Ett nyvunnet intresse är imroteater. Borde haft en egen sida för det är flera år sedan han lämnade hemmet i Ramberg och senast kända adress lär vara ett kollektiv i Kallebäck.