Birgitta med familj

 
511Birgitta Rahmé,  28 november 1973
Birgitta är yngst av alla Elsies barn. Född på storasyster Evas födelsedag. Hon, liksom sin mor har arbetat inom omsorgen med utvecklingsstörda men just nu sitter hon med näsan i böckerna för att bli socialpedagog om några år (och då är alla systrar pedagoger) Birgitta är mycket engagerad i sin familj men lyckas ändå få lite fritid över till sig själv. Då går hon gärna i skogen med sin hund Alva eller rider en sväng på hästen.
 
 
 
 
 
Tony Rhamé, 3 augusti 1968 20130511-200457.jpg
Pappa Tony född i Libanon men flydde dramatiskt därifrån bl.a. gömd i en båt, lastad med vattenmeloner, medan bomber exploderade runt omkring. Han är i det närmaste ett språk och musikgeni. Han kan få musik ur vad som helst t.ex. spelade han en sommar flöjt med en krycka. Språket hade han inga som helst problem med att lära sig. Kan f.ö. flera andra språk såsom t.ex. tyska och finska!! Arbetar som frisör och har en egen salong mitt inne i Göteborg. Salong Hair Zone. Tony kopplar gärna av med en öl när han inte åker med Olliver på judotävlingar.
 
Olliver Rahmé , 15 maj 1999
Oliver är en energisk målmedveten kille. Han kommer nog att bli historieprofessor för han slår redan de flesta med sina kunskaper. Han tränar judo med stor framgång och tävlar en hel del. Han gillar också att fiska och är mycket vetgirig. En favorit hos Olliver är P1.
 

Klara Rahmé, 29 januari 2001 (född i bilen)

Klara är en glad sprallig tjej. Hon tränar Taekwondo och gillar musik, disco, kläder och att vara med kompisar. Hon är nog det barnbarn som är mest hos mormor Elsie just nu. Varje tisdag har de myskväll och Klara sover över.
 
Amanda Rahmé, 16 juni 2008
Amanda är en prinsessa. Hon älskar färgen rosa, spets, paljetter och tyll.  Hon är Elsies yngsta barnbarn. Hon går på dagis där hon leker med kompisar.  Amanda är en mycket bestämd ung dam som vet vad hon vill.