Del 4, Förändringarnas tider

stugVilken kanonstart vi fått, vilken sommar! Vaknar på loftet varje morgon till fågelsång och solsken. Det händer att jag smyger ut tidigt i ottan iförd endast pjamasbyxor  bara för att få dra  lite ogräs.

Dagarna i ett rykande fläng. Vi gräver eller ja, Dennis gräver. Detta är något som grannarna så smått börjat undra över. “Vad han har för uppsåt med sitt grävande”,  “vart gräver han” “skall han gräva en tunnel till Kina” och så håller de på, och gräverspekulerar.

Själv rensar jag ogräs. Undrar hur mycket ogräs det kan finnas i en trädgård som inte är större än en normal trerummare?

Jag har faktiskt ett annat intresse också – måla. Jag målar staket, dörrar och fönster. Fågelbord, fotoramar och möbler. Dennis skriker förtvivlat att han vill inte ha mer vitt. För vitt skall de va tycker ja, gärna med svarta detaljer.

Sedan är jag en mycket duktig och ivrig idéspruta. Jag kommer på en idé, presenterar den för Dennis  som genast svarar “aldrig i livet” för att sedan börja bygga/anlägga eller gräva så att min idé kan bli verklighet.

138

Det är tur att vi får lite hjälp då och då                   DEL 5                HEM

1 svar på Del 4, Förändringarnas tider

  1. Eva skriver:

    Efter ett besök i stugan kan jag bara hålla med; det är ett paradis ni fått tag i. Undrar bara hur mycket man kan bygga och plantera på den lilla täppan?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.