Kontakt & Länkar

20120518_182652Välkommen till denna hemsida, som är tänkt att fungera som ett gemensamt forum för alla som finns runt Elsie. Hitentills är alla medlemmar tvångsanslutna och är man missnöjd måste man begära utträde personligen. Förslag på nya medlemmar mottages tacksamt. Under MEDLEMMAR finns en presentation av var och en.

Inlägg är korta texter som kan handla om vad som helst t.ex. grattishälsningar, information om var du hittar nya berättelser etc. Alla är välkoman att komma med inlägg. De senaste inläggen hittar du till höger på sidan. När du trycker på menyknappen “Nytt” kan du se alla inlägg i kronologisk ordning.Under Kommentarer kan du just kommentera det aktuella inlägget. Detta kommer sedan att  synas på flera andra ställen. Självklart kan du också svara på någon annans inlägg.

Under KONTAKT kan ni skicka in eget material, gärna anekdoter, avslöjanden eller något annat som är trevligt eller intressant/informativt. Det går också att skicka in dokument och bilder men gör det via min mejladress,    akoljef@hotmail.se            

Julias fantastiska hemsida med hennes foton klicka här                           HEM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.