Matchen Pågår

De flesta matcher brukar innehålla en paus för återhämtning och taktiksnack.
Men i verkliga livet rullar det på utan vare sig paus eller återhämtning.
Aktiviteter fortgår medan vi tar en paus utan att tiduret stannar.
I denna första halvlek fick vi, både släkt och vänner, vara med och fira ett av Elsies fem fantastiska, begåvade och trevliga barn.
Anita bjöd in till en sång-och musicdance med mycket snack, god gourmetmat och obegränsat med dricka från en Tysklandsresa med lite bilhaveri – ett prov på hur denna syskonskara håller sams och ställer upp och hjälper varandra.
En lyckad fest är alltid ett minne som sitter kvar och det tror jag denna fest gör!
Återstår att se om det blir lika många mål i andra halvlek som i den första!
Vi väntar med spänning på det första målet redan efter några minuter i den andra halvleken, nämligen………….BOKEN.
Ett stort mål som har tagit en stor del av matchen.
Ett stort tack till Anita och Dennis för detta festliga inslag i vardagen.
Avslutar med lite kompletterande bilder till det bildspel vi fick ta del av från en period tidigt i början på första halvleken.
Hälsningar från Sture.

Jag (Robert) kan även tillägga att det var en mycket rolig och lyckad fest med bra musik och god mat med ett fantastiskt trevligt sällskap! Om någon av er har några bilder på festen är ni välkomna att skicka dem till mig så att jag kan lägga upp bilderna!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Matchen Pågår

  1. Anonym skriver:

    Och jag säger stort TACK till alla er som kom och firade. Jag hade önskat mig en stor fest och det fick jag. Tack extra till er som gjorde festen möjlig. Nu när jag bytt planhalva ger jag järnet och hoppas att få färdigt både bok och annat skoj, behöver kanske få tilläggstid för att hinna med allt. KRAM till er
    ps, tack för minne från fjällresan med dig och Tina. Vill minnas att vi spela vart annat kassettband, du folkdans och jag ABBA

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.