Fridas poolparty

bild (7) Här kommer lite bildet från Fridas poolpartu. Än en gång tack till alla er som kom och gjorde denna kväll helt perfekt. Frida var väldigt nöjd. Hennes förberedelser började nog redan i april med att upprätta listor på inbjudna, bocka i allteftersom folk tackade ja ellet nej, göra en Spotifylista som passar alla, skriva om alla listor, göra en Spotifylista till en frågesport, skriva om alla listor igen osv…kort sagt hon hade lite att pyssla med. Jag behövde bara laga mat och fixa väder. Stefan sågade stora hål i väggen. Nåväl, vädret fick vi och trevligt blev det. Här är lite mingelbilder.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.