Elsie och Mia besöker faster Berit

Det är väl knappast någon hemlighet att jag och mina syskon “fick” en faster vid/ i lagom ålder. Snabbt inser man när man träffar denna underbara kvinna att hon har mycket att berätta. Inte bara om hur hon spårade upp sin pappa, vår farfar, utan också om hur hon rest runt hela världen, inte minst i Indien. Skulle mer en gärna få ta del av hennes upplevelser. Men innan det kan bli aktuellt så gjorde Mia slag i saken och reste hem till Berit och hennes Johannes i Sunne. Självklart i sällskap med mamma Elsie. Nöjda kom de hem och Mia delger oss andra en liten, liten del av allt de måste hört. Läs här    På besök hos faster Berit och Johannes.

hämtaOfta får man höra att vi ska hjälpa människor i deras egna länder och inte så sällan säger samma personer att det är ingen ide att skänka till välgörenhet för pengarna försvinner på vägen osv. Nu har vi alla chansen att skänka en slant till människor som verkligen behöver hjälp.  Berit och Johannes lovar att hjälpen kommer fram. De har arbetat i Indien med att bl.a starta skolor för daliterna, de kastlösa. Deras projekt har kontonr 8336-0, 13085589-3 Johannes Thomsen.
Man kan läsa mer om daliternas situation på dalitfreedom.se eller dalitnetwork.org   // Anita

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.