Så blev Vitehall 2014

alt

Föll offer för sin kusin

 

Vad är det som händer bortom skogen i Sandhem? En mördare, en massmördare går lös. Hualigen, är det inte självaste Maud. Ska sägas redan nu att trots allt mördande så är Vitehall bokat 2015 och för 2016. Som vanligt har Eva hand om bokningen så meddela henne om du tänker komma (gäller inte dig som alltid kommer med, då du är automatiskt anmäld).

Sture har skrivit några rader om historien kring hur vi hamnade i Vitehall. Jag och flera med mig vill dock passa på och tacka alla fantastiska ungdomar som var med i år “Va´duktiga och trevliga ni var!!!”  och bästa kommentaren var när en glad Olle studsade in i stora sovhuset på morgonen och utbrister “jag är med i detta laget, va´ska jag göra?” – Glad, hjälpsam och så söööt.   Klicka här

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.