Massor av nyheter

Först och främst, måste jag be om ert tålamod. Jag bygger och och ändrar lite här och lite där. På hemsidan alltså. Ibland blir det bra, ibland riktigt bra och ibland inte alls bra. Var inte blyga för att påpeka fel som att sidan inte länkar eller för att ge förslag. På senare tid har flera av er varit duktiga och skickat in bidrag, att det kan ta några dagar in jag publicerar dem beror enbart på att jag inte hinner med. Något som skulle underlätta vore om ni i den löpande texten skrev en (parentes) när ni tycker att er bild ska komma och då gärna vad den föreställer t.ex (bild med gris). Nu till roligare saker,,,

Jag trodde att traditionen med Vitehall började 1999 men jag blev snabbt tillrättavisad då Mia visste bättre och dessutom hade bildbevis. Roligt om fler kunde skicka in bilder, information,berättelser etc. från tidigare år. På tal om Vitehall, så glöm inte meddela Eva om du inte ska med i år.   Klicka här för Vitehall 1997

Sture har kommit till del 8 i sin serie om livet till sjöss. Del 8 Livet till sjöss – men snart är det över, eller?

Livet på kolonin fortsätter Klicka här

Och nu the grand finale    –  Vilket åt togs dessa bilder från Vitehall (fast då var vi i Hunared)   20140417_23002520140417_225856

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.