Nytt hela tiden

Jag försöker fixa och trixa, ibland blir det rätt ofta blir det fel. Upptäckte igår att jag gjort fel. Som ni säkert märkt har jag länkat ihop sidorna så att man slipper klicka sig tillbaka hela tiden. Vad är felet då? Jo, förutom att jag råkat radera informationen om Elsie så jag har kryssat i en liten ruta att sidan skall öppnas i nytt fönster. Håller på att rätta till detta. Det tar lite tid men under tiden finns det en hel del nytt att läsa, se följande länkar (dessutom uppdateras medlemssidorna fortlöpande) trevlig läsning,, anita

Äventyr till häst del1 -Sture    Blogg om kolonistugandel 6-Anita

Kort och roligt – Amanda om tomten   Vem är hon?- om Elsie

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.