Nu händer det grejer,,

Helt plötsligt har jag kommit på varför det bara är några få som är aktiva på denna sida, den är trist. Därför har jag uppgraderat den vilket innebär mer plats för bilder och lite annat smått och gott( och ja, det kostade 650 kr). Det tar dock tid att lära sig (läs mig). Kom gärna med förslag på förbättringar eller andra åsikter.  Jag har dock gjort några försök att snyggat till flera sidor och även infogat fler foton.  Jag behöver dock er hjälp. Skicka in bilder .   20130606-155058.jpg

Som du säkert märkt så är största förändringen på HEM-sidan eller förstasidan. Hoppas att du tycker att den blev bättre.  Jag har även tänkt  att det vore dags att vi uppdatera våra presentationer av oss själva, vilket jag påbörjat med Evas hjälp. Några som inte haft egna sidor har nu fått det. Några har fått bilder, andra skall få. Hur det skall gå till i fortsättningen vet inte jag. Finns det några förslag? Vem skriver om vem? Frivilligt eller med milt tvång?

Med Evas hjälp fattar jag nu hur man länkar, både till andra sidor och externa. Vill du ha en länk till en annan hemsida etc. så meddela dig.

Till sist,,, kommentera /gilla gärna vad som skrivs. Det uppskattas av dem som skriver. 20130606-155202.jpgJag ser ju att sidan har flera besökare varje dag och jag ser även vilka sidor som läses (jag ser dock inte av vem).

Kram Anita

Det här inlägget postades i Elsie. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nu händer det grejer,,

  1. Jag glömde, titta på det underbara familjefotot på Hedbergs & Andersson. Finns under medlemspresentationen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.