Våra bästa..

Eva och jag hade många roliga lekar som,,,, nja inte som barn utan snarare som unga vuxna. En lek jag berättade om på hennes femtioårsfest var vårt stora intresse av att bläddra i postorderkataloger. Vi låtsas att vi shoppade varor och fick turas om att välja först på varje sida. En postorderkatalog är inte sällan på flera hundra sidor. Men detta var före TV 3 och på den tiden då vi fortfarande trodde att en dator var samma sak som en robot. Och en robot var ungefär detsamma som en människa men i plast.
Vi brevväxlade också, Eva och jag, men det spar jag till sextioårsdagen. Hur som helst hade vi även ett brinnande intresse för Hemmets journal!? Jo, för i dem kunde vi läsa husmoderstips. Väldigt kul, tyckte vi då och kanske även nu. Bästa tipset var tveklöst den där man uppmanades att inte kassera utnötta skurhandskar (bara det, vem sliter ut skurhandskar idag). Vad skulle man nu göra med dessa handskar? Jo, klippa strimlor av fingrarna och skaften och vips hade man massor av gummiband i varierade storlekar.
En mer jordnära person är nog Birgitta. Hon har kommit med det utmärkta förslaget att vi kan samla våra bästa recept här på hemsidan. Hon ger som exempel att det hade varit roligt om man delade med sig från t.ex. den goda buffématen som serverades på Vitehall. Så nu finns den, MENY-knappen (så rolig jag är) som bara väntar på recept av alla de slag./anita

Det här inlägget postades i Elsie. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.