Släktkrönikan

Hus Annedal april 2013Änggårdskolonin

Många av oss har levt i tron att allt börjar med Elsie. Kanske det mest gäller mig själv, mina syskon och våra barn. Men nu avslöjar Hasse sanningen. Det började en gång för länge, länge sedan i ett litet Torp i mörkaste Småland. Där föddes han – Nisse. Eller var det inte han? Läs Hasses helt otroliga berättelse om släkten Tingström.

OBS – i skrivande stund lyckas jag inte länka in släktkrönikan pga storleken. Men den blå raden jämte kolonistugan kan du klicka på och förhoppningsvis läsa om Huset i Annedal som har en mer spännande historia än vad du anar -håll till godo – Släktkrönikan skall jag försöka publicera inom närmaste dagarna.

När jag nu ändå nämner namnet kan jag avslöja att jag skickat in papperen för namnbyte och förhoppningsvis blir vi inom kort 526 personer som bär namnet Tingström. Anita (snart) Tingström

Ps, Extra kul för mig är att kolonistugelivet verkar att ha börjat tidigt i släkten.

Det här inlägget postades i Elsie. Bokmärk permalänken.

3 svar på Släktkrönikan

 1. Stefan och Mia Elek skriver:

  Med ett sådant huvudlöst förslag så förstår jag att du vill vara anonym..

 2. Eva skriver:

  Välkommen till Tingström:arna. Eva

  • Anonym skriver:

   Vad roligt att fler ansluter sig till släktnamnet Tingström. Varför inte samtidigt passa på att hedra er morfar också och ansluta er till Blåvitt. Dessutom är det så att IFK startades av ett gäng grabbar från Annedal just när vår släkt bodde där! Bra anledningar tycker jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.