Vem är hon?

014Elsie, spindeln i nätet och det är runt henne allt händer. Men vem är hon då?

Jo, kvinnan med stort hjärta, engagemang och som håller ihop hela denna jättesläkt. Hon föddes en septemberdag 1936 för att några år senare vara storasyster till Sture och Hasse. Hon var ett snällt barn som växte upp och blev stor. Fick fem egna barn, Mia, Eva, Anita, Kjell och till sist Birgitta. Att hon orkade med alla dessa barn och deras upptåg är för alla en gåta men på något sätt har hon lyckats bra. De är till synes skötsamma och dugliga idag.

Elise flyttat från stan till landet och landade så småningom i Anneberg. Där bor hon nu ensam, åtminstone är det bara hon som är folkbokförd på adressen. För ensam är hon knappast då det är ett väldigt spring i dörren. Är det inte någon i familjen eller släkten som tittar in så är det vänner. Själv har Elsie fullt upp med alla kurser och föreningar, allt från Landskapskurser till bad.

När Elise tänker tillbaka på sitt liv är det mycket som hänt. Både sorg och glädje. Roligast är när alla hennes barn samlas med sina familjer och gärna också hennes egna syskon samt alla andra kära. Det blir några stycken.

Innan hon levde som en glad pensionär var det jobbet som tog mycket tid. Även de blir några stycken, brickavdukerska, köksa, städerska, katalogihopsätterska (eget påhittat ord), vårdare, vårdarinna och mycket mycket mera.

Man kan lätt tro att hon bara är snäll och tålmodig men hon kan bita ifrån, de vet de som ville skjuta skator i området hon bor i. för Elsie är en sann djurvän som värnar om alla djur. Hon värnar förresten om alla andra också och därför kretsar denna hemsida runt just Elise. Värdens bästa mamma, svärmor, syster, svägerska, kusin, mormor, farmor och vän (och säkert lite till)

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.