Tvätten som försvann

Svettigt blir det, men bra karl reder sig själv ,,, eller inte

Svettigt blir det, men bra karl reder sig själv ,,, eller inte

Det här borde jag väl inte berätta, någon kan ju tro att…..

Men det var i alla fall så att jag var på gymmet och styrketränade min skröpliga kropp. Därefter blev det bastu och några längder i simbassängen. Nu kände man sig på topp och magen började längta efter lite välbehövlig mat. Men först skulle jag springa runt på Frölunda Torg för att köpa presenter och blommor till Maria som fyllde år näsa dag.

Väl hemkommen skulle blommorna i vatten och presenterna stoppas undan. Maria var inte hemma så det var lugnt. Nu skulle det bli gott med lite mat men först borde jag väl köra en tvätt med mina svettiga kläder. (Stress och jäkt, mycket att göra för en pensionär på dagarna.)

tvättIn i maskinen med kläderna, hämta tvättmedel och hällde i facket, öppnade kallvattenkranen, stängde luckan, vred på programverket och tryckte på start. Bingo! Maskinen startade och vattnet strömmade in. Tänk vad man kan!

Efter en god måltid och en stunds vila med tidningen kom Maria hem för att återigen fara i väg för något ärende. Nu var det var dags att titta till om tvätten var klar. Stängde av programmet, öppnade luckan och…….va f-n!! Ingen tvätt! Tomt därinne.

Kanske Maria hade tagit ur tvätten och hängt upp den?  Men nej, torkstället var tomt. Jag tittade än en gång i maskinen, kanske tvätten hade fastnat uppe i trumman. Men nej. Kanske låg kläderna kvar i sportbagen? Men nej. Ingen tvätt där heller. Nu började jag tvivla på mig själv-var jag verkligen på gymmet i dag? Jo visst f-n var jag det-det här är ju inte klokt.

En sista desperat koll igen, nu öppnade jag även torktumlaren. Där låg tvätten!!

Hasse 2013-11-11

(Kanske jag borde gå en kurs i mindfulness?)

 

2 svar på Tvätten som försvann

  1. Birgitta skriver:

    Fick mig ett gott skratt!

  2. Mia skriver:

    Helt underbart! Men tänk vad tekniken går framåt, tvätten hoppar glatt in i torktumlaren när det är dags! Så moderna maskiner har vi inte här ute på landet. Förstår att tvättmaskinen byts oftare än tv:n…….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.