Maud med familj

Maud Sundqvist, 29 Juni 1949

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMaud bor i Sandhem men sålde sitt hus och flyttade några kilometer  längre ut på ”landet”för att där driva ett familjehem.
Maud gillar allt som har med hundar att göra och har genom åren  varit ägare till väldigt många. Hon inte bara tar hand om sina egna  hundar utan passar gärna andras hundar också.  Maud tycker om att läsa böcker, promenera och umgås med andra
hundägare, hon är även med i kyrkokören och i en skrivarcirkel.  Maud är en aktiv och omtänksam kvinna som gillar när det händer  saker, gärna flera på en gång. Det finns ingenting som inte hon fixar och hälsar alltid alla välkomna med stor gästfrihet.

Tommie Sundqvist, 29 Juli 1973 
Har sin egen sida – se länk  TOMMIE

Henrik Sundqvist , 5 December 1984

Har sin egen sida – se länk HENRIK

 

Här finns att läsa för alla

Vill göra alla uppmärksamma på att här finns mycket intressant att läsa. Titta under flikarna och du hittar alltid något. Under medlemsfliken finns alla presenterade och dessa uppdateras med jämna mellanrum - hjälp gärna till.
Vissa flikar har klent innehåll och frågan är om de skall bort eller om vi kan hjälpas åt att fylla dem med innehåll. Kom gärna med idéer och förslag. /Anita

Få alla uppdateringar

Fyll i din e-post och klicka på prenumerera, gå sedan till din mejlbox och bekräfta genom att klicka på inkommen länk.

Gör som 17 andra, prenumerera du med.

Senaste inläggen

%d bloggare gillar detta: