Sidan ska få nystart!

Hejsan!

Tyvärr har sidan varit inaktiv av flera orsaker alldeles för länge.

Men det ska jag (Robert) ändra på!

Jag tyckte att det var tråkigt att det inte kom några uppdateringar på sidan, eftersom det är väldigt roligt och läsa de olika historier och berättelser som förekommer här!

Som Anita skrev i förra inlägget, är det väldigt trevligt ifall ni skickar in berättelser och annat skoj till mig (tingstrom92@gmail.com). Det underlättar verkligen!

God Jul och Gott Nytt År på er alla!

5246324684_3de311f6b8_b

Publicerad i Uncategorized
One comment on “Sidan ska få nystart!
  1. Mia skriver:

    Så kul att du tar tag i detta! Nu gäller det för oss alla att hålla sidan aktiv. Första utnaningen får väl bli att alla skriver något om julen. Missar man gjort ellet höjdare. Själv minns jag vår tomte som kom när vi var små..vi stod i fönstret i Biskopsgården o kikade förväntansfullt. Inte anade vi att det var vår morbror Hasse..ellet var det den riktiga tomten?

Kommentera

Här finns att läsa för alla

Vill göra alla uppmärksamma på att här finns mycket intressant att läsa. Titta under flikarna och du hittar alltid något. Under medlemsfliken finns alla presenterade och dessa uppdateras med jämna mellanrum - hjälp gärna till.
Vissa flikar har klent innehåll och frågan är om de skall bort eller om vi kan hjälpas åt att fylla dem med innehåll. Kom gärna med idéer och förslag. /Anita

Få alla uppdateringar

Fyll i din e-post och klicka på prenumerera, gå sedan till din mejlbox och bekräfta genom att klicka på inkommen länk.

Gör som 17 andra, prenumerera du med.

Senaste inläggen

%d bloggare gillar detta: